Belgische grafische branche groeide in 2022 met bijna 8,2%

Dat schrijft Grafisch Nieuws in een uitgebreid verslag op haar website. De omzet over geheel 2022 bedroeg exclusief de dagbladen 2,343 miljard euro. De omvang van het aantal werknemers daalde 1% tot 8075 werknemers binnen de leden van Febelgra.

Omzet Belgie 2022

Marc Vandenbroucke van Febelgra nuanceert de cijfers: “Als we vergelijken met 2019 dan stellen we vast dat de totale sector nog steeds een verlies optekent van bijna 12 procent.”

Bekijk alle jaarcijfers van Febelgra bij Grafisch Nieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK