Mariska Mooijekind Projectmedewerker Communicatie bij het KVGO

Per 1 juni is Mariska Mooijekind bij het KVGO in dienst getreden. Zij gaat onder andere helpen met het vergroten van onze zichtbaarheid naar leden en andere stakeholders. Ook zal zij er mede voor zorgen dat leden nóg gerichter worden voorzien van informatie en zal zij zich bezig houden met het organiseren en begeleiden van evenementen.

Mariska Mooijekind
Mariska Mooijekind in het midden, links KVGO voorzitter Dick Naafs, rechts KVGO directeur Brecht Grieten

Mariska Mooijekind zei na haar eerste week bij het KVGO: “Ik trof een dynamische werkomgeving aan, waar uiteenlopende plannen, ideeën en wensen op tafel liggen om te worden uitgediept en bekrachtigt. Het team van collega’s binnen het KVGO vormt een berg aan ervaring. Samen met hen heb ik goede zin een slag te maken in de communicatie van het KVGO. Bedankt allen, inclusief Voorzitter Dick Naafs, voor een vriendelijk welkom en jullie vertrouwen en enthousiasme!”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK