Eigen producten steeds vaker in ’the spotlight’

Het is leuk om eigen innovatieve producten te bedenken. De grafische branche wordt daar langzaam maar zeker beter in. Van As uit Oud-Beijerland neemt ‘STICK ’n GLIDE’ op in haar assortiment.

Sticknglide
Logo Van As

Een innovatieve display ontwikkeld in België die kan worden gebruikt als tafelstaander of toonbankdisplay. Het heeft een klevend effect – zonder lijm – op alle gladde oppervlakten, is gemakkelijk te verplaatsen en te installeren en zal niet omvallen of wegwaaien. Het product is ontwikkeld door het Belgische bedrijf STICK ’n GLIDE, gevestigd in Gits (gelegen tussen Brugge en Kortrijk). Vanaf nu is het in Nederland via Van As te bestellen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in POS (Point Of Sale) producties.

Met dit soort initiatieven kruipen printmediabedrijven steeds vaker richting marketing adviesbureaus met eigen creatieve mogelijkheden en productie!

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK