Platformoplossing van Esko en HP voor digitaal verpakkingsprintproductie

Esko en HP presenteren samen een ​​geïntegreerde oplossing voor de productie van digitaal bedrukte verpakkingen. De samenwerking is bedoeld om verpakkingsbedrijven te helpen bij het stroomlijnen en automatiseren van de verpakkingswaardeketen en merkeigenaren te helpen hun verpakkingsproductie effectiever te beheren.

Traditioneel zijn bij verpakkingsproductielijnen meerdere belanghebbenden betrokken, wat betekent dat de uiteindelijke levertijd enkele maanden kan duren. Het geïntegreerde platform van Esko en HP beheert content en gegevens in de hele waardeketen, waardoor medewerkers kunnen samenwerken aan verpakkingsprojecten en de totale doorlooptijd kan worden teruggebracht van maanden tot weken. Met behulp van een geïntegreerd webportaal kunnen merkeigenaren hun verpakkingen on-demand bestellen bij producenten, waardoor de levertijd van weken tot dagen wordt verkort, de voorraden afnemen en de totale kosten dalen. De nieuwe oplossing zal de zichtbaarheid en controle voor merkeigenaren verbeteren en de perscapaciteit van verpakkingsverwerkers vergroten.

Esko en HP presenteren op Drupa de geïntegreerde oplossing voor mass customization.

Joel Depernet

Joel Depernet, President Esko (op foto rechts): “De nieuwe geïntegreerde oplossing maakt gebruik van de Esko suite van verpakkingstools en de HP PrintOS Suite, wat betekent dat oplossingen van derden naadloos worden aangesloten op de productieworkflow. Met de integratie van HP Smartstream Designer en Composer in Esko WebCenter ligt maatwerk en versiebeheer van elk nieuw verpakkingsproject binnen handbereik. We kijken uit naar de samenwerking met HP en de presentatie van onze software op Drupa.”

Noam Zilbershtain, VP en General Manager van HP Indigo & Scitex: “De nieuwe samenwerking tussen Esko en HP zal merkeigenaren en converters helpen om de digitale drukproductie efficiënter te maken en verpakkingsaanpassing tot een mainstream praktijk binnen het digitale druklandschap te maken.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK