Vogelaar neemt Mailweb over

Mark Bonenkamp, directeur van Vogelaar is zeer verheugd over de overname van branchegenoot Mailweb uit Zoetermeer. Ook Jeroen Balke is blij met de schaalvergroting van de gemeenschappelijke activiteiten. Mailweb zal onder de vleugels van Vogelaar met het eigen merk de markt blijven bedienen.

Screenshot
Screenshot

Beide bedrijven werken al langdurig samen en hebben een lange historie op het gebied van DM productie, printen, mailhandling,  (webshop) fulfilment, en promotionele acties. Mailweb.nl is al jaren sterk vertegenwoordigd in de regio Den Haag – Rotterdam. Een grote groep klanten heeft in Mailweb.nl een vaste waarde gevonden waar de service, kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel staan.

Daarnaast is Mailweb.nl altijd zeer vooruitstrevend en innovatief gebleken op het gebied van automatisering onder meer de AI- mogelijkheden die het perspectief van de postmarkt zal veranderen.  

Screenshot

Het familiebedrijf Vogelaar is een landelijke speler in verschillende markten, namelijk in: print &mail, (web)fulfilment en promotionele acties. Door de centrale ligging in Nederland is Vogelaar goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Ook Vogelaar heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan, dit blijkt uit certificering op basis van de ISO 9001 normering.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK