Marco Aarnink openhartig in gesprek bij ‘Doorzetters’

Doorzetters is een online publicatie platform gesponsord door Nxchange en Bondex. Het platform met Marco Aarnink van print.com over verleden, heden en toekomst.

Nxchange is een uitgebreid handelsplatform dat zich focust op impact investeringen. Het is de eerste volledig gereguleerde Europese effectenbeurs voor (tokenized) effecten en gedigitaliseerde activa, waardoor real-time handel 24/7 mogelijk is. Bondex is een transparant en efficiënt platform voor het uitgeven en beheren van effecten (aandelen, obligaties en participaties) op de blockchain. Inclusief volledige on-boarding met KYC en AML, volledig volgens de regelgeving.

Vanuit Capital C in Amsterdam vertelt Marco, oprichter van Print.com, zijn verhaal van ondernemerschap, innovatie, en de durf om opnieuw te beginnen in dezelfde branche. Ontdek hoe een domeinnaam alles veranderde en leidde tot de opbouw van een internationaal printplatform.

Logo Print Com

Timestamps: 00:00 – Introductie van Marco Aarnink 05:22 – Het ontstaan en de visie van Print.com 10:17 – De kracht van luisteren naar klanten en co-creatie 20:06 – Toekomstplannen voor Print.com en het betreden van nieuwe markten 30:02 – Innovatie in print en de integratie van digitale oplossingen 35:47 – Discussie over ondernemerschap, risico’s nemen en doorzettingsvermogen 49:15 – Doorzetter van de week 52:35 – State of tech 55:33 – Tips van de week

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK