Pien Haks van GOC heeft de Intergraf Young Talent Award 2024 gewonnen

Intergraf is verheugd de winnaar en runners-up aan te kondigen van de Intergraf Young Talent Award 2024, onze jaarlijkse viering van de baanbrekende ideeën van jonge mensen in print. De eerste plaats werd toegekend aan Pien Haks uit Nederland, Marcus Graff Rasmussen uit Denemarken won de tweede plaats en Constança Simões uit Portugal won de derde plaats.

Young Talent Award 2024

In een snel evoluerende printindustrie is het cruciaal om te luisteren naar de verwachtingen van jongeren en hun ideeën te koesteren. Bij Intergraf wordt innovatief denken aangemoedigd via de Young Talent Award, die in 2017 werd gelanceerd. Dit platform versterkt de stem van opkomende printprofessionals. Ons panel van experts bekroont jaarlijks de drie beste inzendingen met inventieve ideeën en oplossingen. Hoewel er maar één winnaar uit de bus komt, bieden alle inzendingen waardevolle inzichten. Dit jaar lag onze focus op kunstmatige intelligentie #AI, waarbij de kandidaten de impact, risico’s en mogelijkheden hiervan in de printsector onderzochten.

De winnares Pien Haks zal haar winnende ideeën presenteren op de Print Matters 2024-conferentie op 14 juni 2024 in Boekarest. Dichter bij huis luisteren naar de inhoud van Pien haar verhaal? Kom dan luisteren tijdens het middagprogramma van de KVGO Algemene Vergadering, 14 mei aanstaande in Purmerend.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK