KVGO-café CSRD, bij Geostick

Het KVGO organiseerde, in samenwerking met de Sociaal Economische Raad (SER) en op locatie bij KVGO-lid Geostick, donderdag 25 april een bijeenkomst om de Top 50 grootste KVGO-leden uitgebreid te informeren over de inhoud en (verwachte) impact van de Europese Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Foto Impressie Kvgo Geostick

In deze richtlijn is vastgelegd dat ondernemers met een bepaalde bedrijfsgrootte of omzet, verplicht worden te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. Beursgenoteerde ondernemingen zijn per 2024 al verplicht tot duurzaamheidsverslaglegging. Voor niet-beursgenoteerde grote ondernemingen geldt dat zij volgens de nieuwe richtlijn zullen moeten rapporteren over boekjaar 2025. Het beursgenoteerde MKB moet rapporteren vanaf boekjaar 2026.

Lees verder bij het KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK