Peter Koops vertrekt na verkoop van zijn aandelen bij XpressionLabs

Peter Koops heeft in 14 jaar tijd naar eigen zeggen samen met alle medewerkers een mooi bedrijf opgebouwd met de SAAS-oplossing XpressionManager.

Xpressionlabs
Peter Koops

Hij zegt in een bericht: “Alle medewerkers, klanten, leveranciers en alle anderen die geholpen hebben in dit succes wil ik enorm bedanken voor de mooie tijd die we met elkaar gehad hebben. De nieuwe eigenaren zijn Willem Jan Aalbers en Hans Rein Jacobi van Communiq. Ik wens hen heel veel succes en blijf ze nog een tijdje helpen om een warme overdracht te bewerkstelligen.”

Voor hem is het tijd voor wat nieuws. Geheel tegen zijn natuur weet hij nog niet wat hij gaat doen. Koops: “De komende maanden wil ik gebruiken om me te oriënteren binnen of buiten de IT-sector. Bij voorkeur pak ik iets met wat meer maatschappelijke relevantie op.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK