Leverancier schoolboeken investeert door verkoop in digitaal

Van Dijk Educatie, de grootste Nederlandse leverancier van schoolboeken en ander lesmateriaal, is overgenomen door het Brits-Amerikaanse investeringsfonds Towerbrook, weet het FD. Dat fonds zou naar verluidt 300 miljoen euro hebben betaald voor het Nederlandse bedrijf met 400 medewerkers. Van Dijk wil zich de komende tijd meer richten op het begeleiden van leraren en scholen bij de omslag naar digitale lessen. Het bedrijf uit Kampen was in handen van twee families De Bruijn en die van bestuursvoorzitter Van der Wind. Die blijft het bedrijf leiden en investeert een deel van zijn opbrengst weer in het bedrijf.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK