BIC Industries bewijst zijn veelzijdigheid in zijn signproducties op de Vakbeurs

Het ontwerp is goedgekeurd en ligt klaar om uitgevoerd te worden. Uw klant is enthousiast en kan niet wachten. Maar wie gaat het maken? Wie buitenreclame zegt, zegt BIC Industries: het veelzijdige productiebedrijf voor de sign-industrie. BIC Industries combineert kennis, kunde, middelen en capaciteit onder één dak. Ruim veertig medewerkers produceren efficiënt en volgens hoge kwaliteitstandaards. Gebruikmakend van 7500 m2 productieoppervlak, verspreid over twee locaties, en een uitstekend geoutilleerd machinepark voor korte doorlooptijden en hoge nauwkeurigheid. Dat alles vergezeld van gedegen advies en service. Ons motto? Wij zijn pas tevreden als u en úw klant tevreden zijn.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK