BIC Industries bewijst zijn veelzijdigheid in zijn signproducties op de Vakbeurs

Het ontwerp is goedgekeurd en ligt klaar om uitgevoerd te worden. Uw klant is enthousiast en kan niet wachten. Maar wie gaat het maken? Wie buitenreclame zegt, zegt BIC Industries: het veelzijdige productiebedrijf voor de sign-industrie. BIC Industries combineert kennis, kunde, middelen en capaciteit onder één dak. Ruim veertig medewerkers produceren efficiënt en volgens hoge kwaliteitstandaards. Gebruikmakend van 7500 m2 productieoppervlak, verspreid over twee locaties, en een uitstekend geoutilleerd machinepark voor korte doorlooptijden en hoge nauwkeurigheid. Dat alles vergezeld van gedegen advies en service. Ons motto? Wij zijn pas tevreden als u en úw klant tevreden zijn.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK