Op pak vastgemaakte doppen voor Intermarché verpakkingen

Intermarché toont haar inzet voor meer duurzaamheid door als eerste in Frankrijk te kiezen voor SIG SwiftCap Linked doppen op SIG’s kartonnen verpakkingen.

Intermarché Loopt Voorop Met Tethered Sig Swiftcap Linked En Sig Terra Verpakkingen

De Franse winkelketen zal ook overstappen op een verpakkingsmateriaal uit de SIG Terra-portfolio, hetgeen bijdraagt aan het verminderen van het gebruik van fossiele kunststoffen. De SIG Terra-portfolio bestaat uit een reeks duurzamere verpakkingsoplossingen met verschillende structuren: zonder aluminiumlaag, met hernieuwbare, forest-based materialen en/of gerecyclede materialen.

De overstap naar aan het pak vastgemaakte doppen komt ruim voor de EU-deadline voor Single-Use Plastics van juli 2024. De vastgemaakte doppen kunnen eenvoudig met de rest van de kartonnen verpakking worden weggegooid en gerecycled.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK