Papierindustrie tegen Trump

De Europese papierindustrie hekelt de beslissing van de Amerikaanse president Trump om zich terug te trekken uit het klimaatakkoord van Parijs. Sylvain Lhote van branchevereniging van papierfabrikanten CEPI, laat weten dat Trump hiermee alle inspanningen om de klimaatverandering tegen te gaan in gevaar brengt. Ook stelt Lhote dat het een misvatting van Trump is, dat milieumaatregelen slecht zijn voor het bedrijfsleven. De voorman van CEPI blijft strijdlustig: “Europa zal dus vastberaden moeten aantonen dat de strijd tegen CO2-uitstoot hand in hand kan gaan met investeringen en een gezond concurrerende industrie. De Europese papierindustrie beoogt tot 2050 haar CO2-uitstoot met 80% te verminderen en tegelijkertijd 40% meer te investeren en 50% meer toegevoegde waarde te creëren”, zo laat hij in Grafisch Nieuws weten.
Bron: grafischnieuws

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK