Overname Equipment Services door AMS

All Mailing Solutions B.V., kortweg AMS, in Heemskerk, heeft de activa en passiva van Equipment Services te Dodewaard per 1 april 2018 overgenomen. Equipment Services is een bedrijf dat met name het Mueller Apparatebau distributeurschap in handen had. All Mailing Solutions is dan ook content dit distributeurschap aan het bestaande portfolio te mogen toevoegen, maar zeker ook zeer verheugd Erik Houtkamp, Mueller specialist, te mogen verwelkomen bij het AMS team.

All Mailing Solutions heeft zich in relatief korte tijd bewezen als betrouwbare partner op het gebied van met name couverteersystemen, maar de laatste maanden ook steeds meer de focus heeft op het aanbieden van inkjetsystemen en uitbouwen van de serviceorganisatie. Timo van der Ploeg, eigenaar van All Mailing Solutions, is blij met de aankoop: ‘Het specialisme van Equipment Services is een welkome aanvulling op onze bestaande expertise en portfolio. Met deze overname hebben wij nog meer kennis en specialisme in huis, voor zowel verkoop als technische service op de Mueller Apparatebau oplossingen in alle vormen. Finishing apparatuur zoals: intelligente input-channels, snij-oplossingen, losblad en continues, net als complete integriteitcontrolesystemen welke achter verschillende systemen geplaatst kunnen worden, geven ons portfolio nog meer draagkracht, zo geeft Van der Ploeg aan.’

‘Wij zullen de komende weken gaan zorgen voor maximale synergie tussen het samenkomen van de twee bedrijven onderling’, volgens Gilles van Lieshout, eigenaar van Equipment Services. Ik ben blij met deze ontwikkeling, juist omdat de technische draagkracht van All Mailing Solutions ons in staat zal stellen iedere relatie beter te kunnen bedienen. Zoals aangegeven is Erik Houtkamp vanaf nu in dienst getreden bij All Mailing Solutions BV.’

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK