Overname Buhrs Packaging Solutions

Red2Green SME Investments (R2G) heeft – via dochteronderneming Inno Packtech – Buhrs Packaging Solutions overgenomen van eigenaar Dick Verheij.

24.16 Buhrs Overname

R2G richt zich als investeringsbedrijf op het ondersteunen van midden- en kleinbedrijven. Door de overname volgt Inno Packtech algemeen directeur Herco Koeling de voormalige eigenaar directeur Dick Verheij op. “De overname van Buhrs past in de strategie van R2G’, zegt Herco Koeling. ‘R2G richt zich op de ondersteuning van groei, innovatie en het bieden van continuïteit aan succesvolle Nederlandse bedrijven met een bewezen staat van dienst. Buhrs, opgericht in 1908, is daar een goed voorbeeld van. Buhrs heeft zich ontwikkeld tot een internationale onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsoplossingen. In alle bescheidenheid mag je Buhrs rekenen tot een toonaangevende speler op de wereldwijde markt. In alle continenten zijn Buhrs systemen operationeel. Wij zien het als een prachtige kans om dit mooie Hollandse bedrijf samen met de medewerkers verder uit te bouwen.”

Foto: (vlnr) Herco Koeling en Dick Verheij, gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK