Rutgers Printing & Packaging Solutions ontvangt Gouden Medaille 2022 voor MVO-inspanningen

Rutgers Printing & Packaging Solutions is verheugd over de uitstekende beoordeling die ze van EcoVadis hebben gekregen. Zij kenden het bedrijf de Gouden Medaille 2022 toe voor hun MVO-inspanningen.

Rutgers Printing Ecovadis

EcoVadis beoogt de verbetering van de praktijk van bedrijven op milieu- en sociaal gebied, door de invloed te gebruiken op de globale productieketens.

EcoVadis exploiteert het 1ste samenwerkingsplatform waarmee bedrijven de prestaties op het gebied van duurzaamheid kunnen evalueren van hun leveranciers, gespreid over 150 sectoren en 110 landen. De betrouwbare evaluaties en gemakkelijk te gebruiken evaluatietools laten bedrijven toe de risico’s te beheersen en eco-innovaties aan te moedigen in hun wereldwijde productieketens. De EcoVadis-oplossing is al door grote mondiale multinationals gekozen, om hun wereldwijde leveranciersbasis te evalueren in meer dan 95 landen.

Rutgers Printing & Packaging Solutions is gevestigd in Leiderdorp.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK