Drukwerk speelt belangrijke rol in vrije meningsvorming in oorlog Oekraïne

Protest in Rusland vrijwel onmogelijk, straatartiest Sergej bedacht iets anders. Nadat Rusland in februari de militaire censuur invoerde en begon met arrestaties, boetes en rechtszaken, zijn publiekelijke protesten vrijwel uitgedoofd.

Straatartiest Sergej

Straatartiest Sergej heeft een creatieve manier gevonden om zich uit te spreken.

Bekijk het filmpje op de NOS-site. Ook vandaag nog spelen grafici een ontzettende belangrijke rol bij verzet en vrije meningsvorming in gruwelijke oorlogstijden.

Bron: KVGO via LinkedIn

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK