Buhrs verpakt examenformulieren in Oeganda

Buhrs heeft in nauwe samenwerking met zijn agent Kabutech een volledig op maat gemaakt Buhrs 3000 verpakkingssysteem ontwikkeld voor Uganda National Examinations Board in Kampala. Deze Buhrs 3000 wordt gebruikt voor het vertrouwelijk verpakken en verzendklaar maken van examenformulieren.

Buhrs

De formulieren worden vooraf verzameld en vervolgens als sets verpakt. De inhoud van iedere set is anders. De variabele samengestelde set wordt vanuit een database aangestuurd. De verwerking van de formulieren wordt tijdens het proces door camera’s nauwkeurig gecontroleerd. Ook aan de verpakking in folie worden hoge eisen gesteld. Daarnaast vindt een extra controle plaats door de weight checker. Alleen de sets die qua inhoud 100% goed zijn – ‘er mag niets fout gaan’ – worden via de uitlegtafel uit het verpakkingssysteem afgevoerd voor verdere distributie. Als de pakketsamenstelling niet goed is, wordt dit door het systeem gesignaleerd en wordt de job opnieuw verwerkt. Uganda National Examinations Board is bij de keuze voor deze customized verpakkingsoplossing niet over één nacht ijs gegaan. Zij hebben alle mogelijkheden en systemen uitgebreid verkend. Op basis van de technische kennis, ervaring en het oplossingsgericht meedenken van de engineers hebben zij voor Buhrs gekozen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK