Konica Minolta haal ex-EFI zwaargewicht Frank Mallozzi binnen

Na de vorige week aangekondigde reorganisatie om in boekjaar 2025 weer winstgevend te kunnen zijn, kondigde het bedrijf deze week aan dat Frank Mallozzi de leiding krijgt over de inkjet divisie, waaronder ook de producten voor de productie van labels, inclusief de (MGI) embellishment apparatuur.

Accuriojet 60000 2
Frank Mallozzi

Mallozzi brengt 37 jaar ervaring mee vanuit onder andere Canon (8 jaar), Ricoh (3 jaar) en dus in zijn laatste functies bij EFI (25 jaar). Mallozzi kent Konica Minolta vooral door de samenwerkingsverbanden die op meer technolgisch niveau zich op de achtergrond afspeelden.

Sam Errigo, president en CEO van Konica Minolta, zei tegen Printweek: “We zijn verheugd Frank te verwelkomen in ons executive team en zijn ervan overtuigd dat dit belangrijke onderdeel van ons bedrijf zich onder zijn leiding verder zal ontwikkelen. Onze activiteiten op het gebied van industrieel en productieprinten vormen een belangrijke kracht voor onze verkooporganisatie in de Verenigde Staten. Frank’s uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van go-to-market groeistrategie├źn en het integreren van oplossingen om de winstgevendheid te versnellen, zal ons op het pad van innovatie houden en ons in staat stellen marktaandeel te winnen en onze positie in de markt te versterken.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK