Okay Color investeert in Canon VarioPRINT iX

Okay Color Graphics uit Alphen aan den Rijn heeft deze week tijdens drupa een overeenkomst met canon gesloten voor de aanschaf van een Canon VarioPRINT iX. De aanwinst zal samen met drie offset persen en HP Indigo apparatuur worden ingezet in een hybride workflow.

Okay Color Graphics Kopbeeld

Okay Color Graphics B.V. is vanuit haar historie een vellenoffset drukkerij. Met een team van 30 mensen werkt Okay Color voor reclamebureaus, intermediairs en bedrijven in het (groot) MKB. Producties als huisstijldrukwerk, flyers, kaarten, folders, brochures, magazines en verpakkingen worden allemaal lokaal vervaardigd.

Okay Color werkt al met Canon apparatuur: Varioprint 6160 en Imagepress CLC750

Het zal nog even duren voordat het bedrijf er operationeel mee aan de slag kan. De installatie vindt na de zomer plaatst, er wordt verwacht dat de machine voor het einde van het jaar operationeel zal zijn.

Gijs Piera
Gijs Piera
Joeri Van Den Berg
Joeri van de Berg

Okay Color kwam in juni van het afgelopen jaar in het nieuws als de overnemende partij van de bekende naam Nederlof Repro uit Cruquius, dat eerder failliet ging. Joeri van den Berg en Gijs Piera vormen samen de directie van het bedrijf.

Kopfoto: website Okay Color

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK