Nu ook ‘anonieme’ CV’s op printmediabanen.nl via C3 werkt!

Kandidaten die op zoek zijn naar een baan in de printmediabranche, willen zich niet altijd met een volledig profiel aanbieden op banenportals. Printmediabanen.nl biedt via C3 werkt! de mogelijkheid aan om geanonimiseerde CV’s te plaatsen.

Logo Pmb C3 2

C3 werkt! kan benaderd worden om een match te maken tussen bedrijf en mogelijke kandidaat. In het profiel van de ‘anonieme’ kandidaat staan alleen voornaam, geboorte-datum en woonplaats vermeld. De gepubliceerde CV’s worden niet door zoekmachines geïndexeerd.

Meer informatie via C3 werkt!

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK