Toekomst Helio Charleroi voorlopig onzeker

Eigenaar Circle Media Group gaat niet in op mogelijke speculaties rondom de toekomst van het Belgische dochterbedrijf Helio Charleroi. Wel heeft het moederbedrijf de naam op de website verwijderd uit de lijst van de productiebedrijven die het bedrijf rijk is.

Het bedrijf telt 180 medewerkers die ook zeker vandaag nog in volledige onzekerheid verkeren omtrent hun mogelijke toekomst bij het bedrijf. Curator Pierre-Emmanuel Cornil is volgens radio/TV zender RTBF al benaderd door twee partijen, namen zijn niet bekendgemaakt. De curator wilde wel kwijt dat de twee mogelijke kandidaten vooral op zoek zijn naar informatie over het bedrijf en nog zeker geen serieuze kandidaten mogen worden genoemd.

Afgelopen vrijdag werd ook met de vakbonden overlegd. Marc Moreau, van vakbond CSC, hoopt op een doorstart met een kandidaat uit  de branche: “Het bedrijf is met twee moderne persen misschien interessant voor een koper met een aansluitend product portfolio.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK