In amper twee weken 40 nieuwe vacatures op printmediabanen.nl

De intensieve samenwerking met C3 werkt! heeft de interesse voor de al langer bestaande website printmediabanen.nl een extra impuls gegeven. Dat de enkele tientallen vacatures in amper twee weken tijd werden geplaatst, toont ook aan dat de branche qua werving van personeel weer wat aantrekt.

Pmb Afbeelding Artikel

Vooral dat laatste aspect is goed nieuws. In de volle breedte van het speelveld worden zeer uiteenlopende vacatures op de site geplaatst. Dat kan via C3 werkt!, maar bedrijven kiezen er ook veelvuldig voor zelf een account aan te maken. Peter Luit: “We streven naar een zo gebruiksvriendelijk mogelijke invoer van bedrijfsprofielen en vacatures. Zodra we merken dat een bedrijfsprofiel is aangemaakt, doen we een check op de gegevens, gevolgd door de vacature die al dan niet met de mogelijkheid van open sollicitaties wordt geplaatst. Dat gaat buitengewoon goed, maar we blijven de werking voortdurend verbeteren om het bedrijven zo makkelijk mogelijk te maken hun gegevens in te voeren en aan te passen.”

Kandidaten welkom

Het plaatsen van profielen van werkzoekenden of mensen die van positie willen veranderen, heeft nog wel wat extra aandacht nodig. Luit: “Twee aspecten spelen daarbij een rol. Ten eerste natuurlijk de privacy van de gegevens van kandidaten. Op de website kunnen alleen ingelogde bedrijven kandidaten bekijken, dus de gegevens liggen echt niet op straat. Daarbij moeten kandidaten toestemming geven voor publicatie. Daarbij kunnen ze zelf kiezen of hun CV al dan niet openbaar mag zijn, of dat een bedrijf het CV via een geautomatiseerd e-mail verzoek kan opvragen. Ten tweede moeten we vooral de juiste promotiekanalen zien te vinden. In de komende weken zullen we samen met C3 werkt! daarvoor een plan uitzetten om ook dit deel van de website aantrekkelijker te kunnen maken voor de balans tussen vraag en aanbod.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK