Nieuwe kansen met KVGO event ‘Dag van de grafische ondernemer’

Gisteren ontving het KVGO ongeveer 100 deelnemers aan de ‘Dag van de grafische ondernemer’. Directeur Brecht Grieten liet zien welke inspanningen hij de afgelopen maanden heeft geleverd op vooral het gebied van ‘KVGO marketing’.

Website Kvgo Blokboek

Grieten zei al eerder dat het KVGO en haar partners juist veel te bieden hebben voor de KVGO-leden, maar dat veel daarvan niet zichtbaar is. De aftrap gisteren is in ieder geval een eerste aanzet daartoe met een nieuwe website, een nieuw vormgegeven magazine en een aansprekende brochure.

Lees het volledige verslag bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK