Nieuwe eigenaar voor DrukwerkConcurrent

Vanaf 1 maart 2020 heeft DrukwerkConcurrent een nieuwe eigenaar: Marco van den Brink. Marco heeft jarenlange ervaring in de grafische branche en heeft onder andere HindZ communicatie uit Apeldoorn opgericht.

Op de website: DrukwerkConcurrent“Het huidige team heeft met heel veel plezier en passie aan de opbouw van DrukwerkConcurrent gewerkt tot het punt waar we nu staan. Nu is de tijd aangebroken om onze focus te verleggen en we hebben dus een weloverwogen beslissing gemaakt. We hebben alle vertrouwen in Marco en zijn team dat zij dezelfde service en kwaliteit bieden zoals je dat van ons gewend bent. Ze zijn reeds jarenlang een vertrouwde partner in vormgeving en drukwerk, en wij hebben er alle vertrouwen in dat je bestellingen ook bij hen in goede handen zijn. De overname brengt dan ook geen merkbare veranderingen met zich mee. Dezelfde naam, dezelfde service en dezelfde kwaliteit!”

Bron: DrukwerkConcurrent.nl

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK