Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Marc Benioff nieuwe eigenaar Time Magazine

Salesforce-oprichter Marc Benioff en zijn vrouw Lynne nemen Time Magazine over voor 190 miljoen dollar. Benioff koopt het blad van mediabedrijf Meredith, dat na de overname van moederbedrijf Time Inc 8 maanden geleden een aantal bladen, waaronder ook Fortune en Sports Illustrated, in de verkoop zette. Benioff volgt het voorbeeld van Jeff Bezos, die in 2013 voor 250 miljoen dollar eigenaar werd van The Washington Post. De overname staat los van Salesforce, Benioff koopt het magazine op persoonlijke titel. Hij zal zich niet bezighouden met de dagelijkse gang van zaken bij het weekblad. Time heeft een oplage van 2,3 miljoen en bereikt online maandelijks 30 miljoen mensen.

Salesforce.com is een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco, dat bedrijfssoftware aanbiedt op het gebied van klantrelatiebeheer, in de vorm van software as a service op basis van cloud computing. Het bedrijf staat genoteerd aan de New York Stock Exchange als onderdeel van de S&P 500 index.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK