Marc Benioff nieuwe eigenaar Time Magazine

Salesforce-oprichter Marc Benioff en zijn vrouw Lynne nemen Time Magazine over voor 190 miljoen dollar. Benioff koopt het blad van mediabedrijf Meredith, dat na de overname van moederbedrijf Time Inc 8 maanden geleden een aantal bladen, waaronder ook Fortune en Sports Illustrated, in de verkoop zette. Benioff volgt het voorbeeld van Jeff Bezos, die in 2013 voor 250 miljoen dollar eigenaar werd van The Washington Post. De overname staat los van Salesforce, Benioff koopt het magazine op persoonlijke titel. Hij zal zich niet bezighouden met de dagelijkse gang van zaken bij het weekblad. Time heeft een oplage van 2,3 miljoen en bereikt online maandelijks 30 miljoen mensen.

Salesforce.com is een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco, dat bedrijfssoftware aanbiedt op het gebied van klantrelatiebeheer, in de vorm van software as a service op basis van cloud computing. Het bedrijf staat genoteerd aan de New York Stock Exchange als onderdeel van de S&P 500 index.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK