Nieuwe CEO bij Vistaprint: Florian Baumgartner

Florian Baumgartner neemt de functie per 1 februari 2023 over van Robert Keane, die aan boord blijft als CEO en voorzitter van de raad van bestuur van het overkoepelende Cimpress.

Keane Baumgartner
Robert Keane (links) en Florian Baumgartner (rechts)

Florian Baumgartner werkt sinds oktober 2019 bij Vista met de verantwoordelijkheden voor de landenteams en de productie activiteiten. Daarvoor werkte hij bij Amazon. Robert Keane zei in een persbericht dat het het juiste moment is om ’terug te keren’ naar zijn rol als voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Cimpress. Keane richtte Cimpress op in 1995, leidde de lancering van Vista in 1999 en keerde in 2019 terug als CEO van Vista.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK