Nieuwe Accuriolabel 230 voor etikettenmarkt

Konica Minolta heeft een nieuwe versie van het digitale label printsysteem Accuriolabel gelanceerd. De Accuriolabel 230 is ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met de Deense Grafisk Maskinfabrik (GM).

Accuriolabel

Met de nieuwe Accuriolabel 230 moet de gebruiker nog beter kunnen inspelen op de groeiende vraag van de markt, naar kortere looptijden en meer gepersonaliseerde uitingen. Het vierkleurendruksysteem is gebaseerd op Konica Minolta’s Accuriopress droge tonerdruktechnologie en is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven – labelprinters, merkeigenaren, verpakkingsbedrijven en commerciële drukkers.

De AccurioLabel 230 ondersteunt substraatbreedtes van 250 mm tot 330 mm en verwerkt de meeste papier- en lijmmaterialen, zoals PP, PET, YUPO met een gramsgewicht van 81 tot 256 g/m² en een dikte van 120 tot 160 μm. De maximale afdrukresolutie wordt gespecificeerd op 1200 dpi bij 8-bit kleurdiepte.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK