Nieuwbouw Koninklijke Van der Most energieneutraal

Van der Most bouwt voor de volgende generaties! Dat ze dat duurzaam doen, is voor het bedrijf vanzelfsprekend. Het nieuwe bedrijfsgebouw aan de Europaweg 9 in Heerde is dan ook volledig gasvrij en naar eigen zeggen energieneutraal.

Vandermost Nieuwbouw
Nieuwbouw Koninklijke Van der Most

Er wordt gebruikgemaakt van de kracht van elektrische warmtepompen, en zonnepanelen wekken duurzame stroom op. Samen met EMKA Elektrotechniek, S. Bouwregisseurs, installatiebedrijf Van Dorp en bouwbedrijf Reurink bouwt Van der Most een nieuw bedrijfsgebouw in Heerde.

De ventilatie in de kantoren wordt geregeld met warmteterugwinning. Daarvoor worden lucht-
behandelingskasten geplaatst.

Op het dak komen zonnepanelen waarmee we zelf duurzame stroom opwekken. Hierdoor wordt bespaard op het elektraverbruik. Het nieuwe bedrijfsgebouw wordt begin oktober opgeleverd.

Bron: LinkedIn bericht en bedrijfswebsite

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK