Negende editie van Het Congres van VIGC in Lamot Mechelen op 19 oktober

De 9de editie van Het Congres staat volledig in het teken van ondernemerschap, digitalisatie en technologische innovatie binnen de Benelux grafische sector. De volgende drie woorden vormen het thema van Het Congres: Transform, Empower, Succeed!

Congres Vigc 2023

Ook dit jaar weer een divers en kwalitatief programma! We hebben hiervoor sprekers van binnen en buiten de grafische industrie uitgenodigd die met interessante inzichten en case studies zullen inspireren en aan het denken zetten.

Vanuit verschillende invalshoeken ondernemerschap, digitalisatie en technologische innovatie belichten is ons doel. In een uitdagende periode focussen op positieve verhalen die energie geven, lijkt ons dé manier om na het luxe walking dinner met veel inspiratie naar het bedrijf terug te keren om de positieve boodschap van Het Congres aan iedereen binnen het bedrijf door te geven.

Bekijk het programma, tickets 249 euro

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK