Het Congres: Fast Forward in Print 9 november in Mechelen

‘Het Congres’ van het VIGC beleeft op 9 november weer een eerste ‘echte’ editie in congrescentrum Lamot in Mechelen. De middag begint om 14.00 uur en biedt een reeks inspirerende sprekers. Vanaf 19.00 uur wordt een receptie aangeboden, gevolgd door een ‘walking dinner’.

Vigc Het Congres 2021 Kopbeeld

De reis naar Mechelen is ook vanuit Nederland zeker de moeite waard. Sprekers van binnen en buiten de branche geven hun visie op de veranderende maatschappij, businessmodellen, technologie, materialen, duurzaamheid, veiligheid en natuurlijk de balans tussen inkomsten en kosten binnen de branche.

Deelname is mogelijk voor 199 euro ex. BTW, inschrijven via de website.

Het Congres wordt ondersteund vanuit het industrie partnership Agoria-Sirris-Vlaio, (vlaio.be/sterkondernemen). Voorafgaand aan Het Congres organiseren we een tweedaagse hackathon op maandag 25 en dinsdag 26 oktober in samenwerking met de innovatie-specialisten van EY en Intergraf.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK