INKISH.tv in gesprek met Filip Weymans van Xeikon op Labelexpo 2023

Partner INKISH.tv doet gedurende de drie dagen op Labelexpo 2023 verslag van de noviteiten op de beursvloer. Redacteur Morten Reitoft sprak met Filip Weymans, vice president marketing bij Xeikon. (partnerbijdrage)

Centraal stond de nieuwe machine voor met name de labelmarkt: de Xeikon LX3000. Lees alles over de details van deze nieuwe machine in artikel van Dieter Finna van pack•consult op printmedianieuws (voor abonnees).

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK