Drukkerij Roelofs uit Enschede drukt 10 miljoen stembiljetten

Ruim 600.000 kilo is de omvang van de enorme order voor de drukkerij. Directeur Martin Wermer zegt dat de omvang van de order in ‘alles’ buitengewoon is. De persen bij de drukkerij zullen zo een 800 uur bezet zijn.

Roelofs

“Druktechnisch gezien is het allemaal niet zo ingewikkeld, behalve dan het afwijkende formaat en het vouwdeel van de order,” zegt Werner in het AD. De order zal worden verdeeld over Enschede en Amersfoort.

Lees de gehele publicatie bij het AD (na registratie)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK