KVGO via Intergraf actief binnen Europa

KVGO behartigt niet alleen in Politiek Den Haag de belangen van de grafische sector. Ook op Europees speelveld komen we op voor de belangen van onze leden. Dit doen we samen met 19 andere landelijke brancheverenigingen voor de grafische industrie.

Intergraf Conference September

Met elkaar vormen we “Intergraf”, een sterke lobbyclub die zich richt op de steeds belangrijker wordende Europese wetgeving. Deze week verzamelde Intergraf de verschillende directies van haar leden binnen Europa. Om van elkaar te leren, informatie uit te wisselen, en de Europese dossiers door te spreken die van invloed zijn op de grafische sector.

Lees verder op de website van het KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK