Minder magazines verkopen? Dan maar een budget tablet/laptop aanbieden!

Veronica budget laptopOok Veronica Magazine heeft last van teruglopende verkopen. In een soort revival van ¨je bent jong en je wilt wat¨ denkt het bedrijf nu een nieuwe markt ontdekt te hebben, het verkopen van een convertible tegen een krankzinnig lage prijs. Voor 249 euro krijgen abonnees een Windows 8.1 tablet die met een aanklikbaar toetsenbord veranderd kan worden in een laptop. Die prijs is inclusief verzendkosten, een muis, een antivirus pakket en een jaar gratis Microsoft Office. De specificaties van de convertible zijn niet slecht, wel de reputatie van de maker van deze aanbieding, Empire Electronics dat op het web afgemaakt wordt door veel gebruikers die klagen over het niet opstarten en de slechte service. Hoe Veronica de twee jaar garantie op de Empire gaat ondersteunen en hoe de kwaliteit van dit specifieke device is zullen we de komende tijd leren. Het lijkt in ieder geval een leuk Sinterklaas/Kerst cadeautje voor mensen die weinig geld voor een laptop/tablet uit willen geven.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK