Surface Book, een laptop die e-reading nieuwe impulsen gaat geven

Microsoft Surface Book laptop tabletNeem de beste ideeën van Google, Apple en HP en je krijgt de nieuwe Microsoft Surface Book. Een 13,5 inch laptop die net als de HP Slate omgetoverd kan worden naar een tablet. Net als de Apple MacBook Pro heeft de Surface Book een perfect scherm en een batterij die 12 uur mee gaat (en o ja, ook het logo op de achterkant) en net als de Google Chromebook heeft de Surface Book een pen om mee te tekenen en te schrijven. Het lijkt er op dat het Microsoft weer gaat lukken, niet als eerste met een idee te komen maar dat dan wel beter en goedkoper doen en dat ook nog beter vermarkten. Voor 1.490 dollar is de Surface Book te koop, voorlopig alleen in Noord Amerika. Europa moet nog even wachten, ook iets wat Microsoft van Apple en Google geleerd heeft. De Surface Book zal zeker zijn weg vinden naar professionele gebruikers die dankzij het tot een tablet om te toveren beeldscherm digitaal lezen zullen (her)ontdekken. Meer info krijg je in het filmpje van de Surface Book op onze video pagina en op de website van Microsoft.


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK