Meer gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely wikkels door Wihabo

Grafisch bedrijf Wihabo zat vorige week met Tony’s Chocolonely aan tafel om te spreken over de samenwerking. Dat pakte feestelijk uit: de voortzetting van de samenwerking werd verzegeld met een handtekening onder een nieuwe overeenkomst.

Wihabo Tony

“Dat betekent dat we de komende jaren de gepersonaliseerde wikkels drukken, wikkelen en verzenden vanuit Geffen!” laat Wihabo weten op de website. Ruud Bosch, Commercieel Directeur van Wihabo is blij met de verlenging: “Het is super dat onze samenwerking, die in 2013 begon, de komende jaren wordt voorgezet en we samen blijven ondernemen.”

Wihabo drukte vorig jaar zo’n 1.950.000 gepersonaliseerde wikkels. Daarnaast verpakken en verzenden we de repen met eigen ontwerp in de leukste geschenkverpakkingen, speciaal ontworpen voor Tony’s Chocolonely. Of het nu gaat om 10 of 10.000 unieke adressen in Nederland.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK