Mark Andy kondigt Digital Pro Plus aan

De Amerikaanse fabrikant van smalrotatiepersen Mark Andy heeft een nieuwe hybride optie geïntroduceerd, de Digital Pro Plus, die voortbouwt op het bestaande Digital Pro-platform.

Markandy Digitalproplus

Het platform is gebaseerd op Konica Minolta’s AccurioLabel 230, een CMYK-systeem met droge toner. Niet het snelste systeem dat op de markt aanwezig is, maar het is zeer kosteneffectief voor kleine oplagen en het print op de meeste beschikbare substraten. Het systeem heeft een snelheid van 23 ppm en een resolutie van 1200 x 2400 dpi. De machine heeft een 330 mm brede baanbreedte.

Voor het nieuwe Digital Pro Plus platform heeft Mark Andy dit afdruksysteem rechtstreeks op een chassis van een flexopers gebouwd, met behulp van zijn Flexo Pro afdrukstations.

De nieuwe Digital Pro Plus is nu verkrijgbaar op zowel de Amerikaanse als de Europese markt. Meer informatie is te vinden op markandy.com. Volgens de redactie zal Mark Andy niet deelnemen aan drupa.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK