Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Mannen achter Pure Digital starten marketing adviesbedrijf

Frazer Chesterman en Marcus Timson starten een nieuwe dienst aan onder de naam FM Future. Het bedrijf gaat zich richten op marketing rondom digitale printtechnieken.

Marcus Timson (links) Frazer Chesterman, oprichters van FM Future

In een persbericht licht Frazer de oprichting van het nieuwe bedrijf toe: “De afgelopen 7 jaar hebben we met veel plezier evenementen (zoals Pure Digital) gelanceerd en ontwikkeld voor de industriële en digitale printtechnologiesector. Onze samenwerking met merken, fabrikanten en innovators op het gebied van inkjet heeft volgens ons de ontwikkeling van industriële inkjet, zowel technisch als commercieel, bevorderd. We zien een blijvende rol voor ons om inkjet te helpen groeien door het te verbinden met nieuwe markten.”

FM Future biedt consultancy voor thought leadership, storytelling, marktonderzoek, inzichten, bedrijfsontwikkeling, talentverwerving en verkoop.

Marcus Timson in hetzelfde bericht: “Het lijdt geen twijfel dat we nu op een cruciaal moment zijn voor industriële inkjet en digitaal printen. Recent onderzoek wijst op het feit dat de grootste hindernis voor succes een conservatieve houding in de industrie is, en we zien het als onze rol om die kloof te overbruggen en innovaties op inkjetgebied te helpen de sprong naar nieuwe markten te maken. Alleen doen we dat deze keer niet middels het lanceren of organiseren van een tentoonstelling.”

Het bedrijf opereert vanuit Weybridge in Surrey. Beide mannen hebben een groot internationaal netwerk, dus het werkgebied van FM Future zal zeker niet beperkt zijn tot de thuismarkt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Meer resultaat uit je website halen: 18 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK