‘Make It BIG’: zo gaat Canon inspireren op FESPA 2023

Op de FESPA Global Print Expo deze week in München gaat Canon aanbieders van printservices inspireren om hun productaanbod uit te breiden door vele printtoepassingen ‘in het echt’ te laten zien.

De stand van Canon (hal B2, stand B10) is voorzien van een gesimuleerde winkel- en horecaomgeving die laat zien wat de creatieve en commerciële mogelijkheden zijn van een breed scala aan grootformaat graphics, waaronder interieurdecoratie en verpakkingsmateriaal. Bezoekers van de stand kunnen in de diverse ‘winkeltjes’ authentieke printtoepassingen ervaren, variërend van promotionele graphics, effectieve signalering en bewegwijzering tot interieurtoepassingen en verpakkingen – printwerk dat allemaal kan helpen om de juiste sfeer en klantervaring in de winkel te creëren. De output wordt geprint op een groot aantal Canon breedformaat productiesystemen en bezoekers kunnen ook vele echte klantsamples, monsters en stalen ontdekken. 

Canon Fespa
Het Europese debuut van de pas gelanceerde modulaire roll-to-roll-printer van de Colorado M-serie

Mathew Faulkner, EMEA Marketing & Innovation Director, Wide Format Printing Group, Canon Europe vertelt over de ‘Make It Big’ uitstraling: “Nu er weer evenementen, conferenties en beurzen zijn, zien we een toename van grootformaat-toepassingen, van posters en wandbekleding, maar ook een groeiende vraag naar zogeheten soft signage, banners en pop-ups. Printleveranciers moeten voorbereid zijn om aan deze vraag te voldoen, met schaalbare technologie en end-to-end automatisering die de prestaties kunnen optimaliseren en de mogelijkheden voor duurzame en winstgevende groei kunnen maximaliseren. Met ons brede Canon-portfolio, van flatbed-, roll-to-roll- en workflowoplossingen tot onze nieuwe Colorado M-serie met de optie van UVgel met witte inkt kunnen we onze klanten ondersteunen bij het openen van nieuwe mogelijkheden in graphics, interieur en verpakkingen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK