Genomineerden ‘Beste Folder Awards’ 2023

De genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2023 zijn bekend. In de stemperiode hebben consumenten goed van zich laten horen en flink gestemd. Het resultaat? 24 folderaars die kans maken op een categorieprijs.

In totaal zijn er ruim 91.000 beoordelingen gegeven door consumenten. Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten zowel papieren als online folders op aspecten als aanbiedingen, opmaak en overzichtelijkheid. De uitreiking van de ‘Beste Folder Awards’ vindt plaats op dinsdag 20 juni tijdens het Retail Outlook Event in Maarssen.

Beste Folder Awards 2023 430x400 1

Aan het aspect aanbiedingen hecht de consumenten veruit de meeste waarde – voor zowel de papieren folder als de online folder. Een ruime meerderheid leest of bekijkt een folder om op de hoogte te zijn van de aanbiedingen, zo blijkt uit een aselecte steekproef. Ook producten vergelijken en inspiratie & informatie opdoen zijn belangrijke redenen voor consumenten om folders te lezen.

Dit jaar worden er naast de consumentenprijzen ook twee vakprijzen uitgereikt: één aan een papieren folder en één aan een online folder.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK