Best Folder Awards 2023 uitreiking op 20 juni

Er kan door consumenten nog gestemd worden tot 4 mei op hun favoriete folders. Dat geldt voor zowel papieren- als digitale folders. Vorig jaar was Lidl de ‘overall’ winnaar van de papieren ‘Best Folder Awards’. Supermarktbedrijf Dirk won de award voor de beste digitale folder.

Best Folder Awards 2023

De uitreiking vindt plaats tijdens het ‘Retail Outlook Event‘.

Om als folder genomineerd te worden zijn minimaal 380 consumentenbeoordelingen vereist. Per categorie zijn er minimaal twee en maximaal vijf genomineerden. Vorig jaar werden er door consumenten ca. 92.000 beoordelingen gegeven.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK