MAKE IT ’22 Benelux trok maar liefst 300 bezoekers

Op 17 en 18 mei werden in Venlo 300 geïnteresseerden ontvangen uit zowel het commercial print segment als het grootformaat segment.

Canon Venlo
Foto: SignPro

De bijeenkomst werd gehouden in het Canon Customer Experience Center. Naast Canon waren een aantal partners aanwezig om hun diensten en producten te tonen, waaronder Dataline en VIGC.

Naast onder andere de ImagePRESS V1000 was er ook veel aandacht voor het grootformaat segment met de nieuwe versie van de Onyx 22. Uiteraard ook aandacht voor de Colorado-serie, die ook tijdens fespa in Berlijn te bekijken zal zijn.

Dagvoorzitter en Canon-medewerker Thijs van Thienen heette de bezoekers welkom. Het was vervolgens aan Frank Huigen, director production printing Benelux, om de bezoekers bij te praten over de ontwikkelingen bij Canon in de afgelopen 2 jaar, en een aantal trends uit de markt te bespreken.

Lees verder bij SignPro (inclusief fotoreportage).

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK