Fujifilm met zes nieuwe printers op Fespa

Met zes nieuwe printers in het wide format segment zal Fujifilm zeker indruk maken tijdens Fespa in Berlijn van 31 mei tot en met 3 juni. (partnerbijdrage)

Acuity Prima
De Acuity Prime flatbed-printer

David Burton, de business director, Fujifilm Wide Format Inkjet Systems zegt: “De Acuity staat centraal tijdens onze aanwezigheid op Fespa. Fujifilm ging met deze al langer bestaande serie terug naar de tekentafel om een nieuwe blauwdruk voor UV-inkjetprint-prestaties te definiëren. Vanuit die gedachte ontstond de titel voor de beursdeelname: ‘Blueprint Live’.” Op de stand ‘Blueprint Live’ zal het 5 m-model printen met conventionele UV-inkten, terwijl het 3,2 m-model zal werken in de LED UV-uithardingsmodus, om de relatieve voordelen van elke uithardings-
technologie te demonstreren.

De Acuity Ultra R2 werd medio 2021 aangekondigd en is verkrijgbaar in versies van 5 meter of 3,2 meter. Medio 2021 werd ook de Acuity Prime gelanceerd. Deze nieuwe flatbed-printer drukt op een reeks harde en flexibele media, en combineert volgens Fujifilm veelzijdigheid, waarde en gebruiksgemak tegen een uitstekende prijs, Een nieuw inktsysteem
– Uvijet HM – is ontwikkeld om een prima hechting te bieden op een breed scala aan substraten, en tegelijkertijd een breed kleurengamma te produceren. De Acuity Prime 20 is verkrijgbaar met vier, vijf of zes inktkanalen, terwijl de Acuity Prime 30 voor maximaal zeven kan worden geconfigureerd.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK