Like your ad

C en A like adEen magazine dat rechtstreeks in verbinding staat met Facebook? Contigo (Brazilië) realiseerde het, samen met C&A. Er werd een speciale tijdschriftuitgave gemaakt, exclusief voor fans van C&A die zich via Facebook hadden registreerden. De advertentie binnenin het magazine, de Like Ad, bevatte een chip die rechtstreeks in contact stond met het Facebook account van de lezer. Je kon twee verschillende kledingstukken liken. Dat verscheen dan automatisch in de Facebook newsfeed van de lezer. Tegelijkertijd verscheen het aantal likes in real time op displays in een van de grootste C&A winkels van het land. Een geweldig voorbeeld van hoe online en offline communicatie geïntegreerd kunnen worden, optimaal gebruikmakend van de specifieke kracht van de mediumtypes. Wie volgt in Nederland?

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK