Label Products en HP starten samenwerking

Etikettenexpert Label Products uit Waregem en HP hebben de handen in elkaar geslagen. Dankzij de aanschaf van de HP Indigo 6K digitale pers kan de drukspecialist klanten een aanzienlijke verbetering leveren in de kwaliteit van de verpakkingsbestickering.

Label Products is een waar familiebedrijf. Dit grafisch productiebedrijf, opgericht in 1990, mocht enkele jaren terug de tweede generatie verwelkomen. Samen met hun 50 medewerkers beloven de broers Matthias en Stephan Dhondt maatwerkoplossingen voor alle markten. Van chemie, logistiek en de farmaceutische industrie tot de food & beverage sector.

Label Products En Hp

Matthias Dhondt, zaakvoerder bij Label Products: “We zijn al 33 jaar experts op het gebied van labelproductie, maar de afgelopen vijftien jaar is dit écht onze kernactiviteit geworden. Zo kunnen klanten zowel voor blanco en bedrukte als ook voor zelfklevend en niet-zelfklevend etiketten bij ons terecht. Label Products richt zich bewust niet op slechts één markt, maar biedt een volledig gamma oplossingen aan voor verschillende sectoren en diverse toepassingen.”

De aanschaf van de nieuwe HP Indigo 6K digitale pers markeert het begin van de samenwerking met HP. Label Products koos onder andere voor HP vanwege de kwaliteit die de digitale pers kan leveren. Dhondt: “De kwaliteit van de machine en de mogelijkheid om al de verschillende substraten te printen die voor onze klanten belangrijk zijn vonden wij gelukkig bij HP en gaven voor ons de doorslag. Bovendien waren wij overtuigd van de Total Cost of Ownership (TCO) van de HP Indigo 6K. Het kostenplaatje klopte.”

Label Products zet de nieuwe HP Indigo 6K met name in voor bedrukte etiketten in kleine tot middelgrote oplagen met veel variable data en voor klantgerichte marketingcampagnes.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK