De juiste digitale label printing technologie kiezen is niet eenvoudig!

Digital label printing is ‘hot’ en bijna alle fabrikanten van digitale persen hebben zich dan ook op deze groeimarkt gestort. Dat maakt het niet makkelijker om voor jouw toepassing de ideale machine te vinden. Om je daarmee te helpen heeft Xeikon’s Lode Deprez een white paper geschreven, dat niet alleen de beschikbare digitale afdruktechnieken en hun voor- en nadelen behandeld, maar ook factoren zoals: houdbaarheid van een label, de rol van rastertechnieken en milieuaspecten aanstipt.

Deze zeer lezenswaardige white paper “Digital label printing technologies: No one size fits all’ is na registratie te downloaden via deze link.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK