KVGO magazine is volwaardig vakblad

De meest recente editie van het KVGO laat zien dat de branchevereniging de juiste mix heeft gevonden in de wijze waarop ze ontwikkelingen binnen de branche aan hun leden kunnen tonen. Vorm en inhoud laten vooral goed zien op welke wijze het KVGO en haar leden zich ontwikkelen.

Kvgo Magazine 2

Het door Damen Drukkers geproduceerde vakblad begint zich meer en meer te profileren als volwaardig vakblad in een landschap waarin vooral Printmatters de reguliere printuitgave is binnen de printmediabranche. Daarnaast bestaan natuurlijk Sign+ en SignPro, met vooral nieuws uit de signwereld. In het verpakkingen segment bestaat VerpakkingsManagement (van dezelfde uitgever als Printmatters), maar dat vakblad is niet exclusief gericht op het grafische deel van de veel grotere vcerpakkingsketen.

De meest recente uitgave van KVGO magazine telt maar liefst 40 pagina’s en biedt tal van bedrijfsreportages, informatie over verduurzaming, de KVGO barometer, wetgeving, vergaderingen/meetings, het nieuwe pensioenstelsel en informatie over specifieke printmedia segmenten zoals verpakkingen en nog veel meer.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK