KVGO ‘boegbeeld’ Bram ter Beek met pensioen

Zijn laatste jaren waren binnen zijn lange loopbaan bij het KVGO drukke en uitdagende jaren. Hij moest schoon schip maken na een turbulente periode. Inmiddels heeft het KVGO met Brecht Grieten een ambitieuze opvolger gevonden. Bram kan met een gerust hart het KVGO ‘verlaten’.

Afscheid Bram

Het komt niet meer zo vaak voor, een dienstverband van maar liefst 31 jaar. Ter Beek heeft werkelijk alles voorbij zien komen wat het KVGO betreft. Het begon zijn loopbaan als secretaris binnen het VKGO (de vereniging van kleinere grafische ondernemingen).

Op de algemene vergadering van 14 november werd Bram ter Beek door KVGO voorzitter Dick Naafs al in het zonnetje gezet. Hij maakte daarbij gebruik vooral iedereen te bedanken die hij in zijn lange loopbaan, op welke manier dan ook, heeft mogen leren kennen.

Ook de redacties van blokboek.com en printmedianieuws zijn Bram dankbaar voor zijn bereidwilligheid altijd de tijd te hebben willen nemen om uitleg te geven bij vragen en antwoorden die van belang waren voor beide titels in de branche.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK