Verslag VIGC studiereis naar Zwitserland

Stef Verhoeven maakte voor VIGC een lezenswaardig verslag over de belevenissen van de 23 deelnemers die deelnamen aan de studiereis in Zwitserland. Diverse toeleveranciers en productiebedrijven werden bezocht.

Vigc Swissqprint

Verhoeven zijn eerste paragraaf: ‘Het is pijnlijk vroeg verzamelen die ochtend op de luchthaven in Zaventem. Maar het onchristelijk vroege uur kan het opborrelende enthousiasme geenszins tomen. Dit jaar trekt VIGC met een groep van 23 deelnemers naar het Zwitserse Alpenland. Aan het andere eind van de vlucht wacht ons een met rijk gevuld programma aan bedrijfsbezoeken, demo’s en rondleidingen aangelengd met een royale portie collegiale gezelligheid’.

Lees verder bij VIGChttps://www.vigc.be/swiss-made/

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK